top of page

Uw Online Boekhouder

Digitale Boekhouding

Met Fiskalize als uw cloud accountant bent u volledig future-proof. Wij dragen efficiëntie hoog in het vaandel en werken met een volledig online platform, daardoor hebt u steeds inzicht in uw tussentijdse resultaten.

Tickets en bonnetjes inscannen met de smartphone app en elektronisch versturen naar het online platform zonder ze te moeten bewaren.

Uw bankuittreksels worden dagelijks automatisch aangeleverd in het platform via onze partner Codabox, u hoeft niets meer af te drukken of bij te houden

Alles wordt bewaard in de cloud. Zo hoeft u zicht nooit meer zorgen te maken over backups of verdwenen papieren documenten. U kan het platform zowel met uw pc, tablet als smartphone gebruiken. Fiskalize is gecertificeerd cloud accountant, zo bent u zeker dat uw online boekhouding in goede handen is. 

 

Door in te zetten op automatisering kan er jaarlijks een aanzienlijke besparing op de kosten van een boekhouder worden gerealiseerd. Bovendien kunnen wij zo meer tijd vrijmaken op u te coachen en te adviseren. Wij helpen u met de interpretatie van de cijfers en maken tijd vrij om fiscaal te optimaliseren en alle relevante wetswijzigingen voor u op te volgen. Doordat u real-time zicht hebt op uw cijfers kan u ook betere beslissingen nemen om uw onderneming te laten groeien. 

Koppelingen met uw apps

Het is met ons online platform zelfs mogelijk om koppelingen te leggen met uw eigen software. Denk bijvoorbeeld aan automatische uitwisseling van verkoopgegevens met uw webshop of cloudkassa, of automatische boeking van verkoopfacturen die u maakt met een extern software pakket. De mogelijkheden van cloud accounting zijn eindeloos.

bottom of page