Uw Online Boekhouder

Digitale Boekhouding

Met Fiskalize als uw cloud boekhoudkantoor bent u volledig future-proof. Wij dragen efficiëntie hoog in het vaandel en werken met een volledig online platform (Exactonline). U krijgt een eigen login. Daarmee kan u: 

  • realtime uw resultaat bekijken via ingebouwde rapportages en cockpits 

  • facturen scannen en opladen wanneer het u uitkomt

  • verkoopfacturen maken en elektronisch versturen naar uw klant

  • bekijken welke klanten nog moeten betalen aan u 

  • bekijken welke leveranciers u nog moet betalen

  • bekijken wat de eerstvolgende deadlines zijn

  • tickets en bonnetjes inscannen met de smartphone app en elektronisch versturen naar het online platform zonder ze te moeten bewaren

  • uw bankuittreksels worden dagelijks automatisch aangeleverd in het platform via onze partner Codabox, u hoeft niets meer af te drukken of bij te houden

 

Alles wordt bewaard in de cloud. Zo hoeft u zicht nooit meer zorgen te maken over backups of verdwenen papieren documenten. U kan het platform zowel met uw pc, tablet als smartphone gebruiken. Fiskalize is gecertificeerd cloud accountant, zo bent u zeker dat uw online boekhouding in goede handen is. 

 

Door in te zetten op automatisering kan er jaarlijks een aanzienlijke besparing op de kosten van een boekhouder worden gerealiseerd. Bovendien kunnen wij zo meer tijd vrijmaken op u te coachen en te adviseren. Wij helpen u met de interpretatie van de cijfers en maken tijd vrij om fiscaal te optimaliseren en alle relevante wetswijzigingen voor u op te volgen. Doordat u real-time zicht hebt op uw cijfers kan u ook betere beslissingen nemen om uw onderneming te laten groeien. 

Indien u hiervan geen gebruik wenst of kan maken, mag u natuurlijk nog steeds uw documenten op papier binnen brengen. 

Koppelingen met uw apps

Het is met ons online platform zelfs mogelijk om koppelingen te leggen met uw eigen software. Denk bijvoorbeeld aan automatische uitwisseling van verkoopgegevens met uw webshop of cloudkassa, of automatische boeking van verkoopfacturen die u maakt met een extern software pakket. De mogelijkheden van cloud accounting zijn eindeloos.

Online Advies

Wij bieden ook online advies voor ondernemers en zelfstandigen die (nog geen) klant zijn van ons boekhoudkantoor. U hoeft zicht niet te verplaatsen. Dit werkt erg eenvoudig. U stelt uw vraag per mail of telefoon. Wij sturen een offerte naar uw e-mail adres. Indien u hiermee akkoord gaat, krijgt u enkele dagen later een volledig uitgewerkt schriftelijk advies per mail of per post samen met de factuur.

Mobiel Kantoor

Indien u zicht niet wil of kan verplaatsen naar onze locatie in Aalst, kan u gebruik maken van ons mobiel boekhoudkantoor. Wij komen dan naar u toe. Al onze toepassingen bevinden zich online, waardoor wij op eender welke locatie u kunnen adviseren.

Fiskalize bv - besloten vennootschap - Erkend boekhoudkantoor                           

Moorselbaan 319, 9300 Aalst - Btw BE0647.824.594 - RPR Dendermonde

© 2016 Alle rechten voorbehouden   -   privacy