top of page

Uw Online Accountant

Digitale Boekhouding

Met Fiskalize als uw cloud accountant ben je volledig future-proof. Wij dragen efficiëntie hoog in het vaandel en op ons online platform heb je steeds zicht op je tussentijds resultaat. 

Tickets en bonnetjes kan je inscannen met de smartphone app en elektronisch versturen naar het online platform zonder ze te moeten bewaren.

Uw bankuittreksels worden dagelijks automatisch aangeleverd via onze partner Codabox, je hoeft niets meer af te drukken of bij te houden.

Verkoopfacturen kan je aanmaken via onze software en documenten die een handtekening nodig hebben, zetten we online klaar voor ondertekening met itsMe. 

Het is ook mogelijk om koppelingen te leggen met je eigen software. Denk bijvoorbeeld aan automatische uitwisseling van verkoopgegevens met je webshop of cloudkassa, of automatische boeking van verkoopfacturen die worden gemaakt met een extern software pakket. De mogelijkheden van cloud accounting zijn eindeloos.

De personenbelasting bereiden we voor via een online vragenlijst, waarin je ook onmiddellijk alle fiscale attesten kan opladen. 

Onze meetings plannen we zoveel als mogelijk via Teams. Maar je bent uiteraard altijd welkom voor een fysieke bespreking. ​

 

Door in te zetten op automatisering kan er jaarlijks een aanzienlijke besparing op de kosten worden gerealiseerd. Tevens kunnen wij zo meer tijd vrijmaken om jou te coachen en te adviseren. Wij helpen met de interpretatie van jouw cijfers en maken tijd vrij om fiscaal te optimaliseren en alle relevante wetswijzigingen op te volgen. Doordat je real-time zicht hebt op de cijfers kan je ook betere beslissingen nemen om je onderneming te laten groeien. Bovendien spendeer je zo zelf veel minder tijd aan alle administratie.

Alles wordt bewaard in de cloud, geen zorgen over backups of verdwenen papieren documenten. Je kan het platform zowel met pc, tablet als smartphone gebruiken. Fiskalize is gecertificeerd cloud accountant, zo ben je zeker dat je online boekhouding in goede handen is. 

bottom of page