top of page

Tarieven

Bepaling Ereloon Boekhouder

Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Boekhouding op basis van een vast jaarbedrag: Dit bedrag wordt door ons ingeschat op basis van een aantal parameters. U krijgt per kwartaal een factuur en weet exact hoeveel uw boekhouding u zal kosten zonder onverwachte verrassingen. Hieronder kan u de prestaties terugvinden die in dit forfait zijn inbegrepen. 

  • Boekhouding in regie op basis van het aantal gepresteerde uren: U betaalt enkel voor wat u verbruikt. U krijgt van ons maandelijks een factuur. U weet niet op voorhand hoeveel uw boekhouding u zal kosten. Het bedrag kan maandelijks ook substantieel variëren. Hieronder kan u de gehanteerde tarieven per uur terugvinden.

Richtprijs boekhouding op maandbasis (exclusief btw) - Forfait

Hieronder kan u de richtprijzen terugvinden voor een kleine onderneming zonder personeel en een beperkt aantal facturen. Op basis van het specifieke dossier kunnen er echter afwijkingen voorkomen. Deze worden op voorhand met u besproken en vastgelegd in ons contract. 

Diensten inbegrepen in het forfait

Periodieke verwerking boekhouding (facturen, bankuittreksels en loonboekingen)

Periodieke btw aangifte 

Summiere periodieke rapportering en follow-up

Personenbelasting (van de bestuurder/zelfstandige)

Vennootschapsbelasting

Jaarafsluiting, jaarrekening en verslagen

Uitgebreide jaarlijkse rapportering en bespreking met u

Fiscale optimalisaties, bijstand en advies

Face to face meetings zo veel u wenst en onbeperkt contact per mail of telefoon.

U wordt tevens op de hoogte gehouden van belangrijke wetswijzigingen en opportuniteiten die op uw situatie betrekking hebben.

Prijs per uur (regie) of speciale tarieven 

Indien u niet opteert voor een vaste prijs per jaar of voor diensten niet inbgrepen in het forfait:

opmaak statuen vof, gcv
Interesse?

U zoekt een betaalbaar boekhoudkantoor in de buurt van Aalst of een online accountant? Dan bent u bij Fiskalize aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor. Maak gerust een afspraak of vraag extra informatie via mail of via het contactformulier

bottom of page